Over ons

Reeds meer dan 40 jaar ervaring in service en klanttevredenheid

Bij Kia Gilcon Leuven , een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring, waar de klant altijd centraal staat. Ook na de aankoop van uw wagen. De betrouwbaarheid van onze wagens laat ons toe u 7 jaar fabriekswaarborg te geven. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor vragen over herstellingen, pechverhelping, promoties en allerhande accessoires.

Ons motto

"Je eerste auto verkopen, is niet moeilijk. Maar de tweede moet je verdienen." Dat is ons motto. Dit bereiken wij door als een hecht team voor onze klanten de beste partner in rijplezier te zijn. Hierbij streven we naar een efficiënte samenwerking binnen het team om zo een optimale kwaliteit te garanderen.
De trouw van onze klanten is hierbij onze motivatie.

De showroom

De showroom, waarin steevast alle recente modellen worden getoond van KIA, werd gebouwd volgens een warm en uitnodigend concept. Daarbij wordt uitvoerig gebruik gemaakt van glas en wit licht. Zo worden de traditionele waarden zoals klasse en kwaliteit in de verf gezet.

De service

Kia Gilcon Leuven heeft doorheen de jaren heel wat know-how opgebouwd op het vlak van service. Onze techniekers beschikken over veel ervaring en volgen een continue bijscholing bij Kia. Het commerciële team is tot in de details op de hoogte van lease- en financieringsformules, verkoopsvoorwaarden. Advies nodig bij de keuze van een nieuwe of tweedehandswagen? Op zoek naar de beste financiering of Leasing? Info nodig over technische aspecten? Wat de aard van de vraag ook is, bij Kia Gilcon Leuven kunt u altijd terecht.

Wij staan steeds tot uw dienst.